Podjetje DINMAL d.o.o.


Pri podjetju DINMAL doo smo vedno zadovoljni, če vam lahko pomagamo. Če potrebujete več informacij o naših storitvah nas kontaktirajte s pomočjo obrazca spodaj oz.

Kontaktirajte nas, vedno ste dobrodošli in odgovorili vam bomo na vsa vprašanja

GSM: + 386 30-760-320DINMAL kontakt

Kontaktni podatki podjetja DINMAL d.o.o.


Zaradi povišanega števila povpraševanj prek e-pošte lahko morda traja dlje, da odgovorimo na tvoje e-poštno sporočilo, zato ti priporočamo, da nas kontaktiraš prek telefonske št. + 386 30-760-320. Ne glede na to, ali vas zanimajo splošne informacije ali informacije o ceniku – V podjetju DINMAL d.o.o. smo pripravljeni odgovoriti na vsa vprašanja. Zahvaljujemo se ti za razumevanje in potrpežljivost! - DINMAL ...

DINMAL - Tukaj nam lahko napišete vaše komentarje, predloge, pohvale, kritike ali naročila. Lahko pa nas kontaktirate kar tako. Vedno ste dobrodošli.

izpolnite kontaktni obrazec


Pišite nam in z veseljem vam bomo posredovali vse informacije!

Vedno ste dobrodošliadd google map to my website

DINMAL d.o.o.

Kamniška ulica 25
    SI-1000 Ljubljana

Davčna št.: SI68223498


Delovni čas    Mo-Sun 07:00-20:00Prijavite se na obveščanje preko elektronske pošteDelite stran paletko.si - DINMAL na socialnem omrežju

Družabna omrežja ki nam omogočajo, da objavljamo podatke o strani paletko.si - DINMAL, in s tem sporočamo drugim, kaj paletko.si ponuja.. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih na omogoča, da z njimi gradimo poseben odnos. Predvsem pri objavljanju in deljenju vsebine ali objav.


DINMAL - Podjetje DINMAL d.o.o.

paletko.si

paletko.si uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.